Denc Studio architecten -en studiebureau

Studio

denc!-studio is een in Gent gevestigde architectuurpraktijk en studiebureau waar klanten worden begeleid in de realisatie van een duurzaam-/energie-bewust en ecologisch bouwproject.

denc!-studio, ontstaan in 2004 en genoemd naar (delphine) deceuninck en (bart) cobbaert, is de praktijkrealisatie van jaren werk in wetenschappelijk onderzoek, specialisatie in vormgeving, consultancy in constructie en bouwfysica, technisch advies bij het PassiefHuis-Platform. Tal van publicaties in het vakgebied getuigen ook van onze technische knowhow.

Op dit moment wordt 70% van de projecten volgens de passiefhuis-standaard uitgewerkt, variërend van zowel ééngezinswoningen tot appartementen, rijwoning tot vrijstaand, nieuwbouw tot verbouwing en houtskelet tot massief bouw. Dit alles met een diversiteit aan architectuur, ingezette technologieën en materialen.

Wij denc!-ers dragen een persoonlijk contact hoog in het vaandel, u kunt steeds vrijblijvend een afspraak beleggen ter kennismaking. Het dienstenpakket dat we verzorgen vindt u terug onder de rubriek: diensten